neděle 15. prosince 2013

Odvedu vás od starostí ... aspoň na chvíli

Jak jistě víte bydlím na úpatí Beskyd, kde horám kraluje nejvyšší hora Beskyd Lysá hora 1323 m
Každý týden si dopřeji tento blahodárný výstup na tuto krásku :-) protože je pokaždé jiná, krásná někdy i proklínaná ale vždy jí to odpustím protože ty pocity jsou pro mne k nezaplacení ...jsem sama se sebou a spousta věcí se v mé hlavě vyřeší a jako odměna je krásný pocit že dělám pro sebe něco co mi přináší radost, nápady a také trochu té fyzičky :-)))
Včera jsme se vydali zas :-)) už mi to chybí tak radostně vyjíždíme (u nás je smog a inverze fuj ) za sluníčkem .... hurá tady svítíííí
                                Vyrazili jsme odpoledne tak aby jsme stihli západ slunce za horou Smrk.
Cestou jsem fotila krásná panoramata, šly vidět jako na dlani Tatry a Jeseníky vše bylo tak blizoučko :-)) nádherná podívaná...  

 
        Konečně na vrcholu Lysé hory :-) jupííí akorát na západ slunce

            Postávající skupinky lidí, tichých a nadšených pro tuto krásnou chvíli, čekající až slunce zapadne a zabarví oblohu do ruda.
 Ještě stihnem posedět v Šantánu naší oblíbené hospůdce :-DDD na vrcholu, spíš je to taková "zemljanka" ale je to srdeční záležitost, spousta let našeho života,spousta zážitků a kamarádů, krásných setkání po letech i každý týden kdy na sebe třeba jen kývnem -hoj. Takže máme ji rádi a ani si nechcem připustit že už se blíží její konec. Něco končí a něco nového začíná tak to prostě v životě je a s tím se nedá nic dělat ...dáá.. těšit se na to nové co nás čeká a já vím že toho není málo :-)))

 Dolů už jdeme s čelovkami  měsíc svítí a sníh nám křupe pod nohama, nikde nikdo jen my a les .
Není nad to si doma zatopit v krbu zavzpomínat na ten krásný západ slunce dát si dobrou večeři a jít s milovaným človíčkem do postýlky :-)) to byl ale krásný den ...
Chci spoustu takových dní naplněných životem a Vám je přeji také Zuzka


středa 4. prosince 2013

Jako v cukrárně

Nevím čím to je ale poslední dobou nějak ujíždím na růžové :-DDD když tak zapátrám v minulých týdnech, zjišťuji že jsem si i nakoupila několik růžových oblečků ! 

Já myslím že troška " infantility " neuškodí v žádném věku :-)) a poznámky své dcery házím s úsměven za hlavu.

 Možná je to tak jak si tělo žádá vitamíny tak si žádá i barvy a růžová je krásná, plná elánu, optimismu, lásky a něžnosti, proto se to odráží i v mé tvorbě .

Tak vám posílám růžový pozdrav "z cukrárny " tak jsem nazvala tuto kolekci a nasaďte si růžové brýle ať ten předvánoční čas není jen o povinnostech ale hlavně o radostech :-))

                                            Zuzka






                              Pár dámských taštiček - kapsiček